Produkter for burgundy cremant (11)

Bourgogne Aligoté

Bourgogne Aligoté

Blekt farge med sølvrefleksjoner. Noter av sitrus og friske hvite frukter (pære, fersken). Frisk og aromatisk, ganen er syrlig med en salt finish.
Bringebær - RØDE FRUKTER

Bringebær - RØDE FRUKTER

Ingredienser og allergener: Bringebær, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektiner. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g Energi 985/232 kJ kcal Fett < 0.5 g Hvorav mettet fett < 0.1 g Karbohydrater 55 g Hvorav sukker 54 g Proteiner 0.9 g Salt 0.01 g Bringebærsyltetøy er et deilig fruktsyltetøy som fanger essensen av modne og saftige bringebær. Dette livlige og smakfulle syltetøyet feirer de søte og lett syrlige egenskapene til disse deilige bærene. Vekt: 335g Varenr: 3 455 149 000 294
Varm Fondant

Varm Fondant

Kuh-melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO på grensen av 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for:100g Fett:31.6g Proteiner:16.3g Sukker (g):0.5 Natrium (mg):1.2g Energi Kcal:351 Energi KJ:1454 Format:Rund Vekt:300g Emballasje:Film på keramisk bunn Overemballasje:Kartong Lagringstemperatur:+2°C/+8°C
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, en virksomhet beliggende i Ardèche, er spesialisert på dyrking av økologisk safran etter håndverksmetoder. Vår safran er dyrket, plukket, renset for hånd og tørket av oss. Den kommer fra naturlig landbruk uten pesticider eller kjemiske produkter. Vår safran er av første klasse i henhold til standarden ISO 3632-2 og fikk gullmedalje i 2018 ved den generelle landbrukskonkurransen, og ble også medaljert i 2023. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter: - safrantråder - gourmetkurv bestående av produkter med safran - gaveeske med produkter med safran - kaldprosessert såpe med safran - økologiske safranløker
Rips

Rips

Hele, i skiver eller i terninger, velg den beste løsningen for å få talentet ditt til å blomstre. Bredt utvalg av høykvalitets frosne frukter. I produktene våre finner du ikke naturlige eller syntetiske aromaer, fargestoffer eller konserveringsmidler, bare smaken og fargen av ekte frukt. Salgsenhet Kasser eller sekker på 10 kg til 25 kg avhengig av produktet Et utvalg i 2 x 2,5 kg
En Dolcerina

En Dolcerina

Karamell med saltet smør... Å smøre eller helle over dessertene, det er så godt! Næringsverdier per 100 g Energi (kcal) = 437 Energi (kJ) = 1822 Fett (g) = 30 hvorav mettet fett (g) = 19 Karbohydrater (g) = 40 hvorav sukker (g) = 40 Proteiner (g) = 1.2 Salt (g) = 0.3 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Sukker, kremfløte 35 % fett, smør* halv-salt 18 %, melkek sjokolade BARRY Nettovekt: 210 g Opprinnelse: Korsika
Bringebærtart

Bringebærtart

Klassiske bringebærtartletter
Burgund Chardonnay

Burgund Chardonnay

Krystallklar farge. Aromer av sitrus, hvite frukter (pære) og steinfrukter (vinfersken), hvite blomster (hagtorn). Blomsteraktig og fruktig, ganen er rund og saftig med en livlig ettersmak.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Crémant De Bourgogne Rosé Ekstra tørr

Crémant De Bourgogne Rosé Ekstra tørr

Lys lys rosa farge. Noter av røde frukter og sitrusfrukter (grapefrukt). Med en vakker livlighet er ganen fruktig med syrlige noter og en velsmakende avslutning.
Montagny

Montagny

Lys gylden med grønn-sølv refleksjoner. Blomsteraktige noter (akasie, liljekonvall) og fruktige noter (pære, hvit fersken, ferske druer). Frisk og rik, ganen er mineral med en veldig vakker ettersmak.